Moedt Property Service is een volledig onafhankelijke organisatie die particulieren begeleidt bij (ver-)bouwprojecten en woningaankoop.

Dankzij onze uitgebreide expertise kunnen we u niet alleen veel zorgen uit handen nemen, maar ook een forse kostenbesparing realiseren.

Zo vormen we de brug tussen uw ideeën en de realisatie van uw ideale woning.

Het (ver)bouwen van een woning of bedrijfspand is eigenlijk altijd een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen bouwtechnisch, maar ook financieel en vooral organisatorisch. Het aanvragen van offertes en eventuele vergunningen en het aansturen van aannemers valt bijna niet met uw eigen drukke werkzaamheden te combineren. Bovendien loopt u meteen tegen allerlei vragen aan. Wat is mogelijk en wat gaat het allemaal kosten? Hoe weet u bijvoorbeeld of offertes en facturen wel kloppen, en dat de afgesproken materialen worden gebruikt?

De aannemer kan tijdens de werkzaamheden voor vraagstukken komen te staan waar direct een antwoord op gevonden moet worden. Daarom is het goed een deskundige in de arm te nemen, die thuis is in de bouwwereld en die uw taken overneemt bij het begeleiden van de bouw.

MPS adviseert en begeleidt het hele proces van het eerste plan tot en met de uitvoering.

Zo nemen we u de zorg uit handen voor:

* opstellen van een (ver)bouwplan

* regelen van de bouwaanvraag

* selecteren van goede en betrouwbare aannemers

* aanvraag en controle van de offerte's

* de begeleiding en het toezicht tijdens en na de (ver)bouw

Eindelijk heeft u het huis van uw dromen gevonden! Tenminste, zo op het eerste gezicht ziet het er prima uit. Maar hoe zit het met de bouwkundige staat van de woning? Welke uitgaven kunt u nog verwachten en wat gaan eventuele verbouwplannen kosten?

 

MPS geeft u een deskundig oordeel, onafhankelijk van makelaars, hypotheekadviseurs of eventueel uitvoerende aannemers. Zodat u weloverwogen kunt beslissen over de aankoop.

Bij bouwbegeleiding gaat het om begeleiding van bouwprojecten in de breedste zin van het woord, van idee tot eindresultaat.

Dit kan in de voorbereidende fase bestaan uit:

- Technisch input tijdens pandbezichtigingen

- Inventarisatie noodzakelijke werkzaamheden

- Keuze van architect

- Vergunningaanvragen

- Opmaken heirapporten

- Aannemersselectie

- Opvragen en toetsing van offertes

- Contactbeheer

 

Tijdens de uitvoering kan het gaan over:

- Eigenaarsvertegenwoordiging

- Contactbeheer

- Dossieropbouw

- Foto reportages

- Toezicht

- Coördinatie van "zelf” werkzaamheden

- Technische input tijdens oplevering

Natuurlijk is elke opdracht anders. Onze begeleidingskosten verschillen dan ook per project. Bij bouw of verbouw moet u in principe rekenen op zo'n 6% van de (ver)bouwsom. In de praktijk vallen deze kosten altijd lager uit dan de besparingen die we voor u kunnen realiseren.